Snel naar: Handige Documenten | Checklisten: Omzetbelasting - Inkomstenbelasting - Loonbelasting | Contact

Samenstellen Jaarrekening

Elke B.V en N.V dient een jaarrekening samen te stellen en te deponeren bij de Kamer van Koophandel. De accountant en de jaarrekening worden vaak in 1 zin genoemd, het is echter niet noodzakelijk dat een accountant deze jaarrekening samenstelt.

Het Centraal Administratiekantoor Drenthe staat u graag bij in het samenstellen van de jaarrekening. Wij dragen er zorg voor dat uw jaarrekening voldoet aan de wet- en regelgeving, en dat voor een degelijke prijs. Indien het volgens uw statuten vereist is dat een accountant de jaarrekening samenstelt, kan u alsnog veel kosten besparen door het uitvoerende werk aan CAD uit te besteden. Wij stellen de jaarrekening dan samen, en de accountant voert slechts een review uit. Op deze manier betaald u geen hoge accountantstarieven voor het uitvoerende werk. Daarnaast benut u op deze manier de kwaliteiten van beide kantoren optimaal!

Voor vennootschappen zonder rechtspersoonlijkheid, zoals ZZP'rs en VOF's, is het niet noodzakelijk dat er een jaarrekening wordt opgesteld. Voor de aangifte inkomstenbelasting is het echter wel nodig om een balans en een resultatenrekening op te stellen. Zou u hierbij graag ondersteuning willen ontvangen, of compleet aan ons willen uitbesteden? CAD is in dit kader u graag van dienst.

Wenst u meer informatie over dit onderwerp? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.